Saturday, February 26, 2011

Pontoon Trailer Atlanta

Baked potatoes with salted butter cream flavored


not happen every day at home to receive gifts not found in fact that happened in early February to return from my course Bologna ho trovato un graditissimo pacco regalo direttamente dal Piemonte contenente il famoso Burro salato delle Fattorie Fiandino..un ingrediente di cui avevo sentito tanto parlare su diversi blog ...l'occasione è quella di trovare 30 ricette da inserire in un libro dedicato appunto al burro salato 1889. Passata la prima settimana in adorazione di uno, anzi due, panetti di burro (neanche fossero le reliquie di un santo) guai a chi li toccava, aprivo il frigo controllavo che stessero lì e se vi devo dire la verità non volevo usarlo perchè non volevo che finisse poi però dovevo darmi da fare e quindi dopo aver scartato il primo panetto e aver assaggiato curiosa questo ingrediente segreto così assoluto ho messo in moto la mia fantasia and immediately came to mind a number of recipe to try, but I wanted this secret ingredient as the protagonist of my prescription and then remembering a few things learned during the course on honey I tried the method of cooking potatoes on a bed of coarse salt as recommended by the chef and the result was a triumph of flavors, flavor and taste unmatched




baked potato with butter cream SALTY FLAVORED

INGREDIENTS:
4 medium yellow potatoes diemnsioni
salt to taste For

il Burro Salato aromatizzato
50 gr di Burro Salato 1889
2 cucchiaini di capperi
1 mazzetto di prezzemolo
1 cucchiaio di latte

Lavare bene le patate e spazzolarle con uno spazzolino o con una spugnetta inumidita per eliminare ogni residuo di terra (senza togliere la buccia!!). Asciugatele con panno da cucina e mettetele in una teglia da forno dove avrete preparato un letto di sale grosso. Fatele cuocere in forno a 180 °c per circa 2 ore.
Nel frattempo preparate il burro aromatizzato: togliete il burro dal frigo e lasciatelo a temperatura ambiente finchè risulta morbido, in una ciotola lavorate il burro insieme al latte fino a ridurlo in crema. Mondate il prezzemolo e dissalate i capperi lasciandoli in acqua fredda, drain. finely chop the parsley with the capers and add to butter cream Mix all, form a homogeneous mixture. spent time cooking the potatoes, remove the pan from the oven. Arrange the potatoes on each plate and cut into individual half accompanied with a scoop of butter cream flavored.
drawdown with a spoon some cream and put up half hot potato, the heat melt the butter and immediately tend to hurry up to enjoy all the flavor and taste with nothing.


Before concluding, I wish to thank Sandra through which they become aware of this Farms initiative and Fiandino for giving me the opportunity to discover the salted butter, 1889, a genuine product and quality, which also struck my husband absolutely a fierce Taliban and butter for most kinara

Good Sunday to all ........ today I expect the demonstrations to Chefs Culinary (but I will talk about this next week)

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